ПОЇСТИ /М’ЯСО-РИБА-ГАРНІРИ/

Ароматна форель запечена з травами

234

подається із картоплею запеченою з травами та вершковим маслом *Страва готується близько 35 хвилин

Скалопіне піканте з картоплею та куркою

133

соковите куряче філе під вершковим білим винним соусом з каперсами, подається з картоплею запеченою з травами та вершковим маслом

Скалопіне піканте з картоплею та телятиною

149

ніжне філе телятини під вершковим червоним винним соусом з каперсами, подається з картоплею запеченою з травами та вершковим маслом

СТЕЙК З ТЕЛЯТИНИ

139

готується з карпатської телятини за авторським рецептом, тільки прожарки «welldone» (180 г)

СТЕЙК З КУРЯЧОГО ФІЛЕ

139

(180 г)

Гарнір до м’яса (170 г)

49

запечена картопля по-італійськи з травами та вершковим маслом

паста фузіллі у вершково-сирному соусі

49

Овочі – гратен

99

запікаються з сирами – прекрасний гарнір до м’яса (400г)
баклажани з помідорами, грибами та картоплею

цукіні та спаржева квасоля з помідорами та базиліком

99